Provoje falas për 14 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? telefono në: 068 852 6888

Duke Lexuar:
A është i detyrueshëm printimi i faturës?

A është i detyrueshëm printimi i faturës?

15 Jun

Për të gjitha transaksionet me para në dorë, printimi i një fature është i detyrueshëm, përveç shërbimeve elektronike, ose kur furnizimi i mallrave apo shërbimeve është kontraktuar dhe ngarkuar përmes një aplikacioni celular, dyqan në internet, ose të ngjashme. Në këto raste fatura nuk ka pse të printohet në letër, por mund t'i dërgohet blerësit ose marrësit të faturës, me postë elektronike ose si faturë elektronike.

Fature.al është program i çertifikuar për të lëshuar fatura të fiskalizuara në përputhje me ligjin në fuqi. 

Ju mund të rregjistroheni dhe të provoni nëse i'u përshtatet nevojave të biznesit tuaj gjatë periudhës së provës. 

Nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të na shkruani në chat ose në email [email protected] dhe do ju përgjigjemi.


graphical divider

Provo Programin tonë 14 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 14 ditët e para.
fatura