Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

✍ Program i Çertifikuar nga Drejtoria e Tatimeve

Program i Çertifikuar nga Drejtoria e Tatimeve

Ju duhet të lëshoni faturë të fiskalizuar por nuk keni program fiskalizimi?

Ju duhet të lëshoni faturë të fiskalizuar por nuk keni program fiskalizimi?

Zgjidhja është fature.al! Lëshoni faturë brenda 10 minutave, falas për 7 ditë.
👉 Program i Çertifikuar nga Drejtoria e Tatimeve 👉 çmimi më i mirë në treg
👉 Suport 24/7
👉 Siguri Maksimale

Provoje falas për 7 ditë 👉
* 7 DITË FALAS
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para
program fiskalizimi
divider graphic

Disa nga përshtypjet e klientëve tanë

program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
Kam parë disa programe dhe mund t'ju them që ështe program i mirë. Është i qartë dhe i thjeshtë për tu përdorur. Më pëlqen dhe fakti që keni këtë periudhën që mund ta testosh.
Freelance Developer
program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
Sistem i thjeshtë për tu përdorur dhe suport në cdo moment. Çmimet më të mira në treg.
T.P
Mjek, Tirane
program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
Shumë i mirë. Deri më tani thjeshtë ajo që më duhej. Ishit shumë të gjendshëm, shpresoj të vazhdoni kështu.
Organizim dhe zbatimi i fushatave promovuese
Tirane
program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
I thjeshtë dhe i aksesueshëm.
Ferhat Zemzadja
Zyre Kembimi Valutor
program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
Çmim i përballueshëm, Sistem i thjeshtë në përdorim, dhe suport i vazhdueshëm.
Armando Hysenaj
Freelance, SEO & Marketing
program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
Thjeshtë doja për tju falenderuar për prefesionizmin tuaj në asistence për klientin e për programin shume cilësore. Unë që vij nga një program tjetër diferenca shifet që në fillim.
Jam shume i lumtur që zgjodha fature.al
Bledar Dumllaku
Kompani Konstruksioni
program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi program fiskalizimi
- Shume user friendly - Ju komplimentoj keni bere nje pune shume te mire - Bera konfigurimin dhe gjithcka vete pa dashur t'ju kontaktoj fare - Nice work
V. Lila
program fiskalizimi falas program fiskalizimi online program fiskalizimi elektronike program fiskalizimi me para ne dore program fiskalizimi
Suportin & menyren e funksionimit e keni shume nivel i larte. Qendorni keshtu 🙂 Gjithashtu do ju sugjeroj patjeter!
O. Hoxhallari
Agjensi Dixhitale
program fiskalizimi falas program fiskalizimi online program fiskalizimi elektronike program fiskalizimi me para ne dore program fiskalizimi
E bëmë faturen, çdo gje perfekt. Urime dhe për app, shumë inovativ dhe i thjeshtë.
Said Dulevic
pako.al
divider graphic

Çmimi?

më i mirë në treg

Paketa

Me Para ne dore

Lek 7.200
për nipt, në vit
 • Fatura me para në dorë
 • Fatura Shoqeruese
 • Faturat e blerjes
 • Shitje POS
 • Menaxhimi i Arkave
 • Deklarimi i gjendjes fillestare
 • Integrim me printer termik
 • Pa limit arkash
 • Pa limit faturash
 • Pa limit operatoresh
 • Kartela e Klientit
 • Kartela e Artikujve
 • Transportuesit
 • Raporte
 • Faturë PDF e personalizuar
 • Dergo faturen me email
 • Support 24/7
Krijo Llogari 7 ditë falas
* çmimi eshte me tvsh te perfshire

Paketa

Pa para (me banke)

Lek 9.600
për nipt, në vit
 • Fatura pa para në dorë
 • Fatura me kompani të huaja
 • Fatura Elektronike
 • Faturat e blerjes
 • Auto-Ngarkesë
 • Faturë qeraje
 • Vetëfaturim
 • Faturë Eksporti
 • Njoftimet e pagesës
 • Importim Faturash
 • Pa limit faturash
 • Pa limit operatoresh
 • Kartela e Klientit
 • Kartela e Artikujve
 • Transportuesit
 • Projekte
 • Raporte
 • Faturë PDF e personalizuar
 • Dergo faturen me email
 • Support 24/7
Krijo Llogari 7 ditë falas
* çmimi eshte me tvsh te perfshire
Më me leverdi

Paketa

e Plote

Lek 15.000
për nipt, në vit
 • Te gjitha nga paketat Me Para ne dore + Pa para (me banke)
 • Inventarin dhe Magazinen falas
 • Preventiv falas
Krijo Llogari 7 ditë falas
* çmimi eshte me tvsh te perfshire
graphical divider

Përparësitë tona

fatura te fiskalizuara

I Thjeshtë

Lëshimi i një Fature s'ka nevojë të jetë i komplikuar.
Sistem shumë praktik në përdorimin e përditshëm.

fatura fiskalizimi

I Sigurt

Shërbim në Cloud, i aksesueshëm nga kudo që ndodheni. Performancë e qëndrueshme. Garanci për të dhënat tuaja në cloud.

fatura, elektronike

Pa limite

Limite Faturash? Jo, për ne ka rëndësi që të lëshoni sa më shumë fatura.

fatura te fiskalizuara

Suport

Suport online për çdo gjë në lidhje me lëshimin e faturave.

graphical divider
1. Krijo Llogarinë

Hap llogari tek fature.al duke vendosur
✉️ Email
🔑 Fjalëkalim
🆔 NIPT-in e biznesit tuaj

2. Plotëso të dhënat e kompanisë

Ngarko:
👉 Çertifikatën elektronike
👉 Kodin e çertifikatës
👉 Kodin e vënd-ushtrimit të biznesit (merret në self-care)
👉 Kodin e operatorit (merret në self-care)
ℹ️ për më shumë do ju udhëzojmë pasi të rregjistroheni

3. Fillo lësho Fatura

Tani jeni gati për të lëshuar faturën e parë!

Rregjistrohu dhe lësho faturë 👉
Image
graphical divider

Pyetje Përgjigje - fature.al - program fiskalizimi

Fiskalizimi është një tërësi masash që përdoren për të zvogëluar evazionin fiskal në transaksionet me dhe pa para në dorë. Në procesin e fiskalizimit, të gjitha transaksionet (faturat) raportohen në kohë reale në Administratën Tatimore. Për efekt të identifikimit dhe gjurmimit të çdo transaksioni, çdo fature i jepet numri identifikues i veçantë i faturës (NIVF).

Fiskalizimi është një detyrim ligjor. Çdo faturë që leshohet nga bizneset duhet të raportohet tek Tatimet nëpërmjet sistemit të fiskalizimit. fature.al është çertifikuar nga Tatimet dhe AKSHI për të ofruar shërbimin e fiskalizimit duke plotësuar të gjithë kriteret e nevojshme.

Çerifikata digjitale është e lidhur në mënyrë unike me biznesin si entitet. Pra, e njëjta çertifikatë digjitale mund të përdoret për të gjitha pajisjet fiskale të biznesit

Fatura mund të lëshohet çdo muaj, jo më vonë se dita e 10-të e muajit që pason muajin në të cilin është kryer furnizimi.

Për çdo furnizim malli apo shërbimi me subjekte duhet të lëshohet faturë elektronike për çdo rast në momentin që kryhet furnizimi i mallit apo shërbimit.

Në rast se blerësi ose marrësi i shërbimeve lëshon një faturë autongarkesë për shërbimet e ofruara nga një person i tatueshëm jorezident, për furnizimet e shërbimeve për të cilat TVSH-ja është e pagueshme nga marrësi i furnizimit, sipas paragrafit 2, të nenit 86, të Ligjit për ‘Tatimin mbi vlerën e shtuar’, fatura lëshohet nga blerësi jo më vonë se dita e 10-të e muajit pas muajit në të cilin është bërë shërbimi (përveç rastit kur fatura lëshohet nga shitësi në formë elektronike dhe shkëmbehet me blerësin përmes platformës qendrore të faturave).

“Pagesa pa para në dorë” është pagesë për mallra ose shërbime që kryhen nëpërmjet bankës ose institucionit të parasë elektronike të liçensuar nga Banka e Shqipërisë dhe që, për qëllim të këtij ligji, përfshin të gjitha mënyrat e tjera të pagesës të cilat nuk konsiderohen pagesa me para në dorë.

Në versionin online fature.al mund të lëshoni fatura me para në dorë, por duhet të na kontaktoni për t'a aktivizuar.

Çertifikata elektronike duhet të merret nga e-albania.al duke hyr me NIPT e biznesit tuaj. Kërkoni Çertifikata elektronike, beni aplikimin dhe paguani faturën, me pas ngarkoni faturën në po të njejtin vend, dhe sistemi ua dërgon me email tek i njejti email që keni në e-albania.

Po, ju mund të lëshoni fatura dhe të përdorni të gjithë funksionalitetet që fature.al ka. Pas këtij afati do ju duhet të blini një nga paketat e abonimit për përdorimin e fature.al

Pas afatit falas ju mund të na dërgoni një email në [email protected] duke na dërguar NIPT-in tuaj ku do na konfirmoni paketën e dëshiruar.

më shumë
divider graphic
Image
graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura