Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Fiskalizimi & fature.al

Fiskalizimi & fature.al

09 May

Ei3 Software Solution, qe operon me produktin fature.al, çertifikohet nga Akshi dhe DPT si prodhues dhe mirëmbajtes i zgjidhjes software-ike për fiskalizimin duke përmbushur të gjitha kërkesat sipas kuadrit ligjor në fuqi.

Zgjidhja e ofruar nga Ei3 Software Soltution është një zgjidhje e plotë e zhvilluar në platformat më të reja teknologjike dhe e provuar në +500 kompani Shqipëtare. Ju mund te provoni programin tone pa kosto fillestare per 14 ditë. Rregjistrimi dhe plotesimi i profilit te kompanise tuaj nuk zgjat me shume se 10 minuta. Nga ky moment ju mund te leshoni fature te fiskalizuara pa pasur nevoje te paguani.

Zgjidhja është çertifikuar për Fatura Elektronike (E Invoice), Fatura me para ne dore (Fatura CASH), Fatura pa para ne dore (Fatura NonCash) dhe Fatura Shoqeruese. Link (https://www.tatime.gov.al/c/424/494/lista-e-subjekteve-te-certifikuara)

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura