Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Importo Artikujt ne fature.al

Importo Artikujt ne fature.al

02 Feb

Ketu do te shpjegojme se si mund te importoni artikujt tuaj qe mund te keni ne Excel ose nese po kaloni nga nje sistem tjeter tek ne. 


Nese po kaloni nga nje sistem tjeter tek ne, sistemi duhet tju lejoje qe te exportoni artikujt tuaja me gjithe te dhenat e tjera, keto te dhena mund ti importoni tek fature.al . Nese keto te dhena nuk ju ofrohen nga sistemi aktual, kontaktojini dhe ndoshta do tju ndihmojne. Supozojme qe keto artikuj i keni shkarkuar.


Nese artikujt i keni ne Excel apo CSV/TSV, do tju shpejgojme me poshte se si ti importoni:

* Formati nuk ka rendesi per ne, mjafton qe CSV/TSV te kete rrjeshtin e pare (koken e dokumentit) te cilin do te na duhet kur te importojme artikujt.

** Nje format i mjaftueshem do ishte:

kodi
produkti
njesia
cmimi
monedha
tvsh
kod shembullEmer produkti shembullcope100ALL20

*** rrjeshti i dyte ne shembullin me siper eshte nje rrjesht artikulli.

1. Nese i keni ne excel, ruajini ato si nje CSV ose TSV.


2. Shkoni ne fature.al ne menu-n: Te dhena Artikuj  dhe aty keni nje buton Importo Artikujt

3. Do tju shfaqet dritarja per te importuar artikujt.

3.a Ketu do te zgjidhni dokumentin CSV/TSV qe doni te importoni tek butoni Jeshil.

3.b Me pas do caktoni kolonat e CSV me fushat e produktit sic tregohet ne figure.

3.c Me pas klikoni Fillo Importo dhe do te ngarkohen te gjithe artikujt me rradhe.

Nese hasni ndonje veshtiresi, na shkruani ne chat.

4. Ne perfundim te procesit do tju tregohet nje raport se sa artikuj jane importuar dhe sa kane deshtuar. Listen e artikujve qe nuk jane importuar mund ta shkarkoni dhe ta kontrolloni.


Per me shume shikojeni dhe ne video:

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura