Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Kodi i Certifikates Eletronike

Kodi i Certifikates Eletronike

15 Jan

Kohet e fundit te gjithe ato qe kane aplikuar per certifikate elektronike ne e-albania nuk kane marre kodin (fjalekalimin, password) e saj ne email qe ju ka ardhur certifikata.

Por, ka nje menyre se si ta merrni:
Aty ku keni porositur certifikaten ne ealbania, ke nje buton Ri Dergo. Klikoje ate dhe do tju vije ne email certifikata bashke me fjalekalimin.

* Nese fjalekalimi nuk ju vjen me email, kontrolloni nese ju ka ardhur me sms ne telefon.

Kjo eshte menyra si mund ta merrni pasi mesaduket kane problem kur gjenerohet certifikata dhe nuk ri dergoje fjalekalimin.

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura