Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Njesia matese per faturen Elektronike te perdorura ne fature.al

Njesia matese per faturen Elektronike te perdorura ne fature.al

15 Mar

Keto jane kodet e njesive matese te fatures Elektronike me te perdorshme dhe zakonshme qe mund te perdoren ne fature.al . Nese ju duhet nje kod tjeter te shtohet pervec ketyre ketu ne liste, na shkruani ne chat ose email.

Njesia matese per faturen Elektronike
KodiEmeritimi
C62Një (njësi)
XPPCopë
LTRLitër
SECSekondë
MINMinutë
HUROrë
DAYDitë
MONMuaj
ANNVite
MTKMetër katror
E4Kilogram bruto
58Kilogram neto
DTton
GRMg
M4Vlerë monetare
E54udhetim
KMTkm
D68numri i fjalëve
QBnumri i faqeve
H93përqindje për njëqind
MTQm3
MTKMetër katror
MSKm/s2
LMmetër linear
KWHkWh
E49ditë pune
E55përdorim
OTorë jashtë orarit
PRpalë
XBXkuti
PKpako
SETset
graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura