Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Si mund te abonohem ne Fature.al

Si mund te abonohem ne Fature.al

14 Nov

Urime, jeni 1 hap larg te pasurit abonim ne fature.al

Ketu do tju shpjegojme se si te zgjidhni abonimin ne fature.al dhe te perfitoni sherbimet tona.

Per te zgjedhur abonimin tuaj, ndiqni hapat si me poshte:

1. Shkoni tek Konfigurime > Abonimin i softit (duke vizituar https://fature.al/billing-overview)

2. Aty keni nje opsion Fillo Rinovimin

3. Pasi te keni zgjedhur llojet e faturave qe doni te abonoheni konfirmoni Abonimin. 

Ne email do tju vije fatura qe do duhet te paguani dhe kontrata e sherbimit. 
Faturen e paguani me banke dhe na dergoni mandatin e pageses tek email qe ju vjen fatura. Pagesen e beni dhe me ebanking nese keni nje te tille.

Nese keni ndonje pyetje tjeter na shkruani ne email ose direkt ketu ne chat.
Faleminderit qe zgjodhet fature.al per te leshuar faturat tuaja.


graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura