Provoje falas për 14 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? telefono në: 068 852 6888

Duke Lexuar:
Si te printoj faturat me para ne dore ne printer termik

Si te printoj faturat me para ne dore ne printer termik

30 Jun

Ketu do ju tregojme disa hapa se si mund te printoni faturat ne printer termik


Dukeqene se programi fature.al eshte ne cloud, printimi me printerin tuaj termik eshte paksa kompleks. Po ju shpjegojme disa gjera se cfare mund te beni qe printimi te jete sa me i dallueshem.


1. Kur printoni, sigurohuni që të çaktivizoni titujt dhe fundet e printimit. Këto bëjnë që kufijtë e faqes së printimit të lëvizin:


2. Tek e njejta menu: Margins zgjidh None

graphical divider

Provo Programin tonë 14 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 14 ditët e para.
fatura