Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Si te shtoj Klient te huaj ne fature.al

Si te shtoj Klient te huaj ne fature.al

28 Dec

Nese keni per te leshuar fature kundrejt nje klienti te huaj(jo shqiptar) mund te ndiqni udhezimet me poshte:

Tek Klientet > Shto Klient dhe me pas plotesoni te dhenat e klientit.

Tek fusha Lloji i identifikimit mund te zgjidhni opsionet tjera pervec NIPT  pasi eshte vetem per kompanite shqiptare.

Pasi te keni plotesuar te gjithe fushat me shenje te kuqe, vini re tek Adresa, Qyteti dhe Shteti, keto duhet te jene fiks adrese e klientit te huaj.

Me pas ju mund te leshoni fature kundrejt ketij klienti duke ndjekur udhezimet si me poshte:

Pasi te keni ruajtur informacionin e klientit me siper, shkoni tek Fature pa para ne dore dhe klikoni Fature e re. Ketu mund te zgjidhni klientin e sapo shtuar (klient te huaj).

Pasi te keni ruajtur faturen, tek detajet ne krah te Printo fature keni nje shigjete qe ju jep me shume opsione. Aty do mund te printoni faturen ne Anglisht.

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura