Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Si të shtoj pajisje fiskale Arkë?

Si të shtoj pajisje fiskale Arkë?

04 Aug

Pasi të keni plotësuar të dhenat e profilit te kompanise (Çertifikate elektronike, kodin e biznesit, kodin e operatorit, llogarine bankare) do ju duhet qe gjithashtu te rregjistroni dhe nje pajisje fiskale/Arkë.

Per te rregjistruar pasjisjen fiskale, navigoni ne Konfigurime > Pajisje elektronike faturimi (Arka) ose kliko ketu. Shtoni nje pajisje te re, informacioni i nevojshem qe ju mund te vendosni eshte:
- Emertimi i arkes
- Njesi biznesi
- Data nga e cila do jete aktive
- Data deri kur do jete aktive (mund te mos plotesohet dhe nuk ka afat)

Pasi te ruhet Arka, mund te shkoni tek Perdoruesit (ose kliko ketu) dhe mund tia caktoni perdoruesve. 

Per tia caktuar arken një perdoruesi, zgjidhni perdoruesin duke klikuar imazhin e syrit dhe do ju shfaqen të dhenat e perdoruesit. Ketu ju mund te zgjdhni arken dhe te ruani informacionin.

Kujdes: Vetem keto perdorues qe kane te caktuar nje arke mund te leshojne fatura me para ne dore ose fatura cash ose pagesa me para ne dore.graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura