Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Ku të gjej kodin e operatorit?

Ku të gjej kodin e operatorit?

19 Janar 2022

Shumë prej nesh jemi gjendur para faktit që na kërkohet kodi i operatorit por shumë pak informacion ka se ku mund të merret.

Cfarë është kodi i operatorit?

Një nga elementët e sigurisë për te leshur fature nepermjet sherbimit te fiskalizimit eshte edhe kodi i operatorit. Kodi i operatorit eshte nje kod unik i cili identifikon punonjesin e kompanise qe leshon fature ne sherbimin e fiskalizimit.

Ku mund te merret?

Ky eshte nje informacion qe merret ne platformen Qendrore Self-Care ku dhe duhet te rregjistrohet punonjesi si operator.

Si fillim duhet qe punonjesi te jete i punesuar tek biznesi qe po aksesoni self-care.

Hapat qe duhet te ndiqen

 1. Hyni tek platforma self-care me te dhenat e biznesit tuaj
 2. Pasi te jeni identifikuar, do te shikoni ne menun lart Fiskalizim
 3. Tek kjo menu zgjidhni menun Operatorët
 4. Nese operatori qe po kerkoni nuk gjendet tek lista, klikoni butoni djathtas-lart + Shto
  • Vendosni ID e kartes se identitetit te punonjesit
  • Klikoni ikonen e lupes ne te djathte te fushes ku vendoset ID e kartes
  • Pasi te shfaqen rezultatet, shkoni ne fund te dritares se hapur dhe aty do jete fusha per te plotesuar daten se nga cila date do jete e vlefshme
  • Zgjidhni daten nga data e neserme sepse nuk lejohet te zgjidhet data e sotme
  • Klikoni butoni ne fund te dritares Konfirmo
 5. Tek lista ku shfaqen te gjithe operatoret, kliko operatorin qe po kerkoni (apo sapo e krijuat) dhe do shfaqet kodi qe po kerkojme tek fusha Kodi i operatorit
 6. Ne fature.al tek detajet e Perdoruesit tek fusha Kodi i Operatorit do tju shfaqet lista me Operatoret qe keni regjistruar ne Platformen qendrore, zgjdhni njerin prej tyre dhe ruani informacionin.

Kjo ishte procedura se si mund te merret kodi i operatorit. Mund te perseritet dhe per operator te tjere nese keni.

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura