Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Cfare eshte dhe ku të gjej Kodin e Biznesit ne sistemin e fiskalizimit?

Cfare eshte dhe ku të gjej Kodin e Biznesit ne sistemin e fiskalizimit?

06 Apr

Cfare eshte Kodi i biznesit ne sistemin e fiskalizimit?

Kodi i biznesit eshte nje idetifikues unik i gjeneruar nga Drejtoria e Tatimeve per secilen njesi biznesi te rregjistruar. Kjo do perdoret gjithashtu dhe ne sistemin e fiskalizimit ne menyre qe te lejoheni te leshoni fatura.

Ku ta gjej Kodin e biznesit?

Kodi i biznesit mund te merret nga portali qendrori i faturave (Self-Care). Ne do tju udhezojme se si ta gjeni dhe ku ta vendosni ne fature.al

Hapat qe duhet te ndiqen

1. Hyni tek platforma self-care me te dhenat e biznesit tuaj

2. Pasi te jeni identifikuar, do te shikoni ne menun lart Fiskalizim

3. Tek kjo menu zgjidhni Vendet e ushtrimit të veprimtarisë së biznesit

4. Tek lista ku shfaqen te gjithe njesite e biznesit, kliko njesine qe po kerkoni dhe do shfaqet kodi qe po kerkojme tek fusha Kodi

5. Kopjoni kete vlere dhe vendoseni tek fusha e Kodi i biznesit tek detajet e njesise se biznesit ne fature.al (tek menu: Konfigurime > Njesite e biznesit). Me pas ruani informacionin.


Kjo ishte procedura se si mund te merret kodi i biznesit. Mund te perseritet dhe per njesite e biznesit te tjere nese keni

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura