Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Çfarë është nivf

Çfarë është nivf

12 Shkurt

Numri identifikues i veçantë i faturës” (NIVF) dhe “Numri identifikues i veçantë i faturës shoqëruese” (NIVFSH), janë të dhëna të veçanta dhe të papërsëritshme alfanumerike të çdo fature dhe fature shoqëruese të lëshuar nga tatimpaguesi. Këto të dhëna i gjeneron sistemi informatik i administratës tatimore sipas një rregulli të caktuar, nëse përmbushen të gjitha kontrollet gjatë verifikimit të faturës dhe faturës shoqëruese.

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura