Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Çfarë është nslf?

Çfarë është nslf?

12 Shkurt

“Numri i sigurisë së lëshuesit të faturës” (NSLF) dhe “Numri i sigurisë së lëshuesit të faturës shoqëruese” (NSLFSH), janë të dhëna të veçanta dhe të papërsëritshme alfanumerike të çdo fature dhe fature shoqëruese. Këto të dhëna i gjeneron sistemi i lëshuesit të faturës dhe faturës shoqëruese, nëpërmjet të cilit verifikohet lidhja ndërmjet lëshuesit të faturës dhe faturës së lëshuar ose ndërmjet lëshuesit të faturës shoqëruese dhe faturës shoqëruese të lëshuar.

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura