Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Si te ngarkoj Certifikaten elektronike ne fature.al

Si te ngarkoj Certifikaten elektronike ne fature.al

24 Nov

Nese keni ardhur ketu, ose jeni klient i ri ne fature.al ose ju ka skaduar certifikata elektronike dhe doni ta rinovoni. Eshte procedure shume e thjeshte:

Si fillim ju duhet qe te keni porositur nje te tille ne ealbania, per te aplikuar per certifikate elektronike ndiqni udhezimet ketu: udhezimi dhe mandati i pageses.

Nese keni marr email nga ealbania me certifikaten e re, atehere jeni gati te ngarkoni certifikaten. Ne email duhet tju kete ardhur gjithashtu dhe kodi apo fjalekalimi i certifikates (kujdes: duhet ti keni te dyja)


Hapat per te ngarkuar nje certifikate te re:
1. Hyni ne fature.al
2. Shkoni tek Konfigurime > Konfigurime 
3. Klikoni Certifikata Elektronike

Tani do te ngarkoni certifikaten. 

1. Tek fusha Certifikata Elektronike zgjidhni certifikaten qe e keni shkarkuar ne kompjuter nga email. Duhet te mbaroje me .p12
2. Tek fusha Kodi i çertifikatës vendosni kodin e certifikates qe ju ka ardhur ne email nga ealbania.
3. Klikoni Ruaj Informacionin

Kujdes: Nese ju shfaqet mesazh i kuq, lexojeni ate qe te kuptoni nese keni bere ndonje gabim. Zakonisht ose Certifikata nuk i perket biznesit tuaj, ose kodi nuk eshte i sakte per ate certifikate ose dokumenti i zgjedhur nuk eshte nje certifikate e vlefshme.

Nese cdo gje ka shkuar ne rregull, ne te njejten faqe duhet te shikoni nje mesazh ngjyre jeshile ku do tregohet per vlefshmerine e certifikates (dhe daten e skadences).

A e dini se:
🔑 Çertifikata elektronike nuk skandon asnjehere.

ℹ Fature.al ju njofton me email 30 dite perpara se çertifikata juaja elektronike te skadoje duke ju dhene mundesi per te porositur nje tjeter. Kjo do mundesoje qe te mos ndaloje ne asnje moment vijushmerine e biznesit tuaj.

⚡Edhe nese keni harruar qe do tju skadoje çertifikata elektronike, ne do tju njoftojme perseri 14 dite para se tju skadoje, perpos kesaj ju do shikoni njoftimin ne fature.al dhe sa dite ju ka ngelur nga skadenca e saj.


🛑 Kujdes! Nese nuk merrni çertifikaten e re ne kohe ju nuk do mund te leshoni fatura te fiskalizuara. Evitoni keto raste duke e bere kerkesen te pakten 2 jave perpara skadences.


graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura