Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Ku te porosis Çertifikatën Elektronike?

Ku te porosis Çertifikatën Elektronike?

26 Apr

Çertifikata Elektronike eshte mjet i domosdoshem per te kryer procesin e fiskalizimit per kompanine tuaj.

Aplikoni per te marre Çertifikatën Elektronike për Fiskalizimin në linkun e mëposhtëm:

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13691


Pasi te keni kryer aplikimin nga llogari e biznesit tuaj ne e-albania.al ju do mund t'a kryeni pagesen online me banken tuaj ose mund te shkarkoni faturen ne formatin pdf, ta printoni dhe ta paguani ne banken tuaj. Me pas kete fature do duhet ta ngarkoni tek i njejti link dhe me pas duhet te prisni te behet konfirmimi dhe do merrni nje email ku do ju dergohet Çertifikata Elektronike.


Tani jeni gati qe te gjeni/blini nje program fiskalizimi ku do mund te leshoni fature  duke perdorur çertifikaten elektronike te marre nga e-albania.

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura