Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Mandati i pageses se Çertifikates elektronike

Mandati i pageses se Çertifikates elektronike

17 Jun

Nese keni ardhur ketu juve ju paska skaduar certifikata elektronike ose po ju skadon. Per te marre nje certifikate te re ju duhet qe te aplikoni ne e-albania. Por me perpara ju duhet te beni pagesen e fatures ne banke dhe me pas te ngarkoni mandatin e pageses ne e-albania kur te beni aplikimin.

Mandati i pageses qe duhet te paguani ne banke mund ta shkarkoni ketu: Shkarko mandat pagese


Per te aplikuar per certifikate elektronike ndiqni udhezimet ketu: udhezimi

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura