Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
Faturat e fiskalizuara

Faturat e fiskalizuara

26 Mar

Nje fature quhet e fiskalizuar ne momentin qe eshte raportuar dhe pranuar nga sherbimi i fiskalizimit.

Per te fiskalizuar nje fature ju duhet qe si fillim te keni:

  • nje program fiskalizimi i cili eshte i certifikuar nga AKSHI dhe DPT per zgjidhjen software-ike. 
  • te merrni çertifikaten elektronike te cilen e porosisni ne e-albania
  • rregjistrohuni tek portali qendor i faturave ku do te hapni llogarine e kompanise tuaj. Hyrja ne portal behet nepermjet portalit e-albania, pasi te hapni portalin qendror do te udhezoheni te hyni nepermjet e-albania. Pasi te identifikoheni me te dhenat e biznesit tuaj, do te kaloheni tek portali qendror
  • rregjistrimi i operatorit (shiko ketu si rregjistrohet)

Gjithashtu, duhet qe te lexoni pak per projektin e fiskalizimit, cfare eshte dhe cfare ofron. Sugjerohet qe ti hidhni nje sy, prsh: 

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura