Provoje falas për 7 ditë Rregjistrohu tani 👉

Ju nevojitet ndihmë për të filluar? na shkruani në: email

Duke Lexuar:
devpos

devpos

15 Jun

fature.al vs devpos, devpos.al


Fature.al eshte nje alternative me e mire dhe me e lire e devpos. Nese ju duhet nje program fiskalizimi i cili eshte me i thjeshte ne perdorim dhe me cmim me te arsyeshem duke mos pasur asnje limit ne fatura, lloj biznesi apo operator, fature.al eshte zgjidhje per program fiskalizimi ku mund te filloni te leshoni fatura brenda 10 minutave pa pasur nevoje te paguani.

Telefoni tani per tu regjistruar ne fature.al +355688526888 

dhe ne do tju ndihmojme te ulni kostot duke perdorur fature.al

Regjistrimi dhe plotesimi i te dhenave te kompanise tuaj jane shume te thjeshta per tu plotesuar sepse fature.al ju udhezon per cdo hap deri ne leshimin e fatures. Nuk ka rendesi nese jeni biznes i madh apo i vogel apo nese ju duhet te leshoni fature me para ne dore, elektronike apo pa para ne dore. Cdo hap drejt leshimit te fatures do tju udhezohet nga programi.

Fature.al eshte ne cloud dhe mund te aksesohet nga cfaredo lloj pajisje qe ka askes ne internet dhe mund te printoje fatura ne cdo lloj printeri.

Nese gjate periudhes se proves shikoni qe programi ju pershtatet, ju mund te zgjidhni abonimin tuaj nga aplikimi dhe te beni pagesen e fatures pa pasur nevoje te na kontaktoni. Sapo pagesa te konfirmohet do tju aktivizohet abonimin. Nese ju shikoni qe programi nuk ju pershtatet apo mungon dicka qe juve ju duhet ne procesin e biznesit tuaj, na shkruani ne chat, email apo whatsapp dhe do diskutojme per permiresimin e sugjeruar.

nje fakt interesant: shume biznese po vijne tek ne nga devpos duke gjetur nje program me te thjeshte dhe nje suport teknik te shpejte.

Rregjistrohu dhe fillo lesho fature tani duke klikuar ne butonin me poshte, eshte falas dhe mund te na shkruani per cdo gje.

Regjistrohu falas tani 

graphical divider

Provo Programin tonë 7 ditë falas

Rregjistrohu 👉
S'ka nevojë për pagesë paraprake për 7 ditët e para.
fatura